Meseruha

Egyedi gyermekruházat. Játékos színek, karakterek a gyermekek egyéniségéhez alakítva. Tér az alkotásra, az inspirációra. Különleges játékok egy kis kincsestárból! Blog: :) Anyától anyáknak. Olyan dolgokról is, mely csak a szívünkben él!

Friss topikok

  • Szabó Endréné: Szia szeretnék egy pengét ,rendörautot?Lehetséges (2018.02.17. 20:08) Transformers Mentőbotok eredeti játékfigurák
  • Ildikó Vörösné Pécsi: Kedves Meseruha! A blogon látható báránykás jelmezt hogy készíthetem el illetve megrendelhetem-e? ... (2016.02.02. 15:06) Meseruha születése
  • Setiremegia: Üdv. Ötletet szeretnék kérni a báránykás jelmez elkészítéséhez. Miből lehet a fehér szőre a bárány... (2015.02.14. 22:16) Farsangi jelmez ötletek
  • Paleo Család: Gratulálok! olyan eredeti ötvözet ez az elképzelés, minden benne van, amit én is fontosnak tartok:... (2012.05.10. 11:07) sam 0-13

Közösség

Gyerek frizurák 2012

Kedvelt oldalaink

Gyerek frizura trendek 2012-ben


A ruhák mellett a másik, mely sok mindent meghatároz az a frizurád. Mik is hát az aktuális trendek a gyermek frizurák terén 2012-ben?

2011 legnagyobb trendjei a "tollak", a "pink rózsaszín" és a "Justin Bieber frizura" volt. Ezekből a "tollak" idén is nagyon divatosnak számítanak. Bármely frizurát fel lehet dobni egy egy tollas kis kiegészítővel. Egyszerű, mégis ad hozzá valami kis extra bájt.

2012-ben visszatérni látszik a nagyobb lányoknál az arcot keretként körbefoglaló hosszú, vagy félhosszú frizura. Illetve újra divat a fonott haj. Bármilyen fonott tincs, copf, francia vagy afrikaibb stílusú, nagy sikert fog aratni.

Ami minden kornak örökzöldje azok a hullámos fürtök, mely lehetnek természetesen vagy direkt kialakított designban, de mindig hódítanak.

A színek közül az idei év a csillogásról és az arany színekről szól. Így a kiegészítők terén inkább ezek kerültek előtérbe. Legyen az arany csillogású, aranyfüstös, vagy csak strasszal vagy flitterrel díszített, mindenképp nagy sikere lesz. Illetve a korábban említett tollak.

 

A fiúknál az új trend a kissé tarajként kialakított frizura. Legyen az nagyobb kakastaréj vagy csak kicsit hosszabbra hagyott, a fejtetőn csíkként végighúzódó kialakítású. A bátrabbak színezhetik, de magam részéről ezt csak óvatosan, figyelve a korra. Jelmondatok idénre: "picit Nickelodeon karakterre emlékeztető" a trendi vagy az örök fociláz mindent visz, azaz "Messi design" mindig befutó. :) Azért amire a fiúknál mindig figyelni kell, azok a gondosan a frizurába épített forgók. Mert az mindig lesz, és ha nem illeszkedik, legyen az bármilyen trendi vágás, nem segít semmit.

Itt pedig találtok egy kis válogatást. Milyen alap frizurák léteznek. Igyekszem ezt a mappát bővítgetni.

Illetve egy felhívással is élnék, hisz ha van egy olyan gyermekedről készített képed, melyen egy tipikus vagy akár alkalomhoz készített frizura látszik, küld vissza nekünk, és beletesszük egy olvasóink ajánlásával készülő galériába!

Nemsokára remélem ismét érkezem a témában, de ekkor már gyakorlati tanácsokkal, tippekkel, hogy is készítsünk a babusoknak változatos frizurát, legyen az nyári, szabadidős, iskolába/oviba vagy alkalmi. Vagy mikre érdemes figyelni a gyermekek hajának ápolása közben.

De addig lássuk!

Leírásokat megtaláljátok a képekre kattintva.

2012.05.15. 13:20 meseruha

Címkék: gyerek divat hajtrend

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meseruha.blog.hu/api/trackback/id/tr544513036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása