Meseruha

Egyedi gyermekruházat. Játékos színek, karakterek a gyermekek egyéniségéhez alakítva. Tér az alkotásra, az inspirációra. Különleges játékok egy kis kincsestárból! Blog: :) Anyától anyáknak. Olyan dolgokról is, mely csak a szívünkben él!

Friss topikok

  • Szabó Endréné: Szia szeretnék egy pengét ,rendörautot?Lehetséges (2018.02.17. 20:08) Transformers Mentőbotok eredeti játékfigurák
  • Ildikó Vörösné Pécsi: Kedves Meseruha! A blogon látható báránykás jelmezt hogy készíthetem el illetve megrendelhetem-e? ... (2016.02.02. 15:06) Meseruha születése
  • Setiremegia: Üdv. Ötletet szeretnék kérni a báránykás jelmez elkészítéséhez. Miből lehet a fehér szőre a bárány... (2015.02.14. 22:16) Farsangi jelmez ötletek
  • Paleo Család: Gratulálok! olyan eredeti ötvözet ez az elképzelés, minden benne van, amit én is fontosnak tartok:... (2012.05.10. 11:07) sam 0-13

Közösség

Gyerek frizurák 2012

Kedvelt oldalaink

A Meseruha küldetése


Egy olyan oldalt szerettem volna életre hívni, mely ötvözi a gyermeki kreativitást és az anyaságot.

Hogy teret adjon az alkotásnak. Hogy inspiráljon és elmondhasd, megalkothasd a saját álom ruhádat. :) A gyakorlatban látom, hogy ez nem is mindig oly könnyű. Illetve hogy elkezdeni nehéz, majd alkotás közben, már ráérezve, mennyi ötlet és fantázia előjön.

A tervekből pedig idővel valódi ruhák születnek, melyeken megjelenik maga az alkotó is. Hisz a címkéje, logója megmutatja :) (pl.: Meseruha - Your Design by Lili, Luca, Hanna, Botond és sorolhatnám.)

E mellett pedig egy helyet, közösséget teremt, ahol mint szülő, mint anya elmondhatod, bármilyen adott témában, ami neked fontos. Amit Te szeretnél átadni. Legyen az divat, öltözködés, vagy mai életünk főbb témái. Hogy meglássuk a kapcsolatot az öltözködés és az életmódunk között. Vagy a ruhák és az életünk kapcsolatait. Pl.: ha egészséges életmód, ez hogy jelenhet meg a ruhákon, egyáltalán milyen alkathoz, milyen ruha illik, mik a mai trendek (akár étrend, akár mozgás, akár divat terén).

Tehát míg a gyerekek terveznek, és elmondják, ők mit gondolnak egy rajzzal, addig Ti is el tudjátok mondani itt. Illetve be lehet mutatni egy csomó dolgot, mely kapcsolódik az adott témához. Havonta mindig új és új témában, többféle szempontból megközelítve.

No és SAM. SAM elsősorban tanít. Számomra visszahoz és megmutat egy csomó olyan értéket, amitől valóban gyerekruha a gyerekruha. :)

2012.05.03. 21:59 meseruha

Címkék: meseruha sam013

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meseruha.blog.hu/api/trackback/id/tr664487318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása