Meseruha

Egyedi gyermekruházat. Játékos színek, karakterek a gyermekek egyéniségéhez alakítva. Tér az alkotásra, az inspirációra. Különleges játékok egy kis kincsestárból! Blog: :) Anyától anyáknak. Olyan dolgokról is, mely csak a szívünkben él!

Friss topikok

  • Szabó Endréné: Szia szeretnék egy pengét ,rendörautot?Lehetséges (2018.02.17. 20:08) Transformers Mentőbotok eredeti játékfigurák
  • Ildikó Vörösné Pécsi: Kedves Meseruha! A blogon látható báránykás jelmezt hogy készíthetem el illetve megrendelhetem-e? ... (2016.02.02. 15:06) Meseruha születése
  • Setiremegia: Üdv. Ötletet szeretnék kérni a báránykás jelmez elkészítéséhez. Miből lehet a fehér szőre a bárány... (2015.02.14. 22:16) Farsangi jelmez ötletek
  • Paleo Család: Gratulálok! olyan eredeti ötvözet ez az elképzelés, minden benne van, amit én is fontosnak tartok:... (2012.05.10. 11:07) sam 0-13

Közösség

Gyerek frizurák 2012

Kedvelt oldalaink

Gyermeked vagyok, piciny kincs...


:) Minden családban egy gyermek érkezése különleges. Megváltoztat sok mindent, és minden családtagnak lesz a szívében egy új terület, melyet ez az új KINCS fog megmelengetni. 

"..Tudod, mikor dolgozom, és oly sok a feladat, akkor csak rájuk gondolok, és máris mosolygok. Feltölt és jobb kedvel folytatom, bármilyen nehéz is az akadály."( egy nagymamai gondolat)

Nem tudom, ki mennyire ismeri azokat az oldalakat, melyek a gyermeki mosolyt gyűjtik egy csokorba. A gyermek szépségverseny oldalakra gondolok. :)

Ahol különböző témákban, bármilyen képpel lehet nevezni. Nyeremény? Persze az is akad, mindenhol más és más.

Mégis, úgy érzem a lényeg nem ebben rejlik. Hanem, hogy gazdagodsz egy emléklappal, mely ötletes, kreatív, s valóban szép ajándék a családban. És mikor évek múlva visszanéztek e képre, ismét ott egy mosoly, egy kedves arcocska, ó hogy elrepült, ó mennyit változott, ó milyen csoda is Ő.

:)

Angelic Sweet Babies angelicsweetbabies_banner2.jpg

Nicekids nicekids.jpg                               BabiMami babaimami.jpg

Babucik babaucik.gif

2012.07.30. 00:27 meseruha

Címkék: gyermek szépségverseny

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meseruha.blog.hu/api/trackback/id/tr194685709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása